Onze diensten

Uw medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van uw organisatie. De continuïteit in het personeelsbestand is dan ook van vitaal belang om optimaal te blijven presteren. Een tekort aan ervaren krachten kan zeer ongewenste gevolgen hebben.
NAAR CONTACT


Onze diensten
Wij bieden oplossingen op maat

Naast het regulier uitzenden van personeel, is Stateflex tevens actief op het gebied van detachering, payrolling en werving & selectie. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers staan garant voor een optimale dienstverlening. Behalve het leveren van vakbekwaam Nederlands personeel, beschikken wij over een uitgebreid internationaal netwerk waardoor wij arbeidskrachten kunnen leveren uit Duitsland, Engeland, Polen, Tsjechië, Kroatië, Letland, Estland, Litouwen, Slowakije en Hongarije.

Uitzending 

Directe vervanging nodig in verband met ziekte of plotseling vertrek van medewerkers? Verwachte of onverwachte piek in bedrijfsprocessen? Tijdelijke uitbreiding? Dan is de uitzendformule de juiste oplossing! U hoeft zich niet vast te leggen voor een aantal uren of een bepaalde periode. Zodra u geen werk meer heeft, wordt de opdracht beëindigd. U bent verlost van allerlei administratieve handeling en ontvangt uitsluitend een factuur voor het aantal gewerkte uren.

Detachering

Detacheren is het tijdelijk inzetten van externe medewerkers in uw bedrijf. De gedetacheerde medewerkers komen bij Stateflex in dienst voor de duur van een bepaald project of voor een overeengekomen periode. U bent verzekerd van een oplossing op maat. U heeft namelijk de vrijheid om de tijdsduur, de projectomschrijving en indien gewenst de arbeidsvoorwaarden vast te stellen. Daarnaast wordt de opzegtermijn in het contract vastgelegd zodat u zich verzekerd weet van de gewenste contnuÏteit.

Payrolling

U neemt iemand aan en wij doen de rest! Eenvoudiger kan het niet. De payroll formule omvat: opstellen arbeidscontract, eerste dagmelding, aanmelding ziektekostenverzekering en bedrijfsvereniging, loonadministratie, het inhouden en afdragen van sociale premies enz.. Allemaal tijdrovende zaken die u beter kunt uitbesteden. Daarnaast worden de financiële risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid door Stateflex overgenomen.

Werving & Selectie

Op basis van een helder functieprofiel, helpen wij u aan vaste medewerkers op LBO, MBO en HBO niveau. In principe bemiddelen wij in alle functies in alle marktsectoren. Omdat een open communicatiestructuur de basis vormt van een langdurige samenwerking, maken wij vooraf een inventarisatie van de slagingskans en tijdsplanning. Geautomatiseerde hulpmiddelen in combinatie met file, field en media search garanderen een efficiënte wervingsmix. Vaste functies worden in ieder geval onder de aandacht gebracht via diverse media. Daarnaast kunnen wij voor u, tegen fikse kortingen, advertenties plaatsen in lokale en regionale dagbladen. Uw advertentie wordt direct op onze website en na overeenstemming op diverse banensites geplaatst.

Stateflex kent de markt, weet wat er speelt en kan dus zowel voor ondernemers als voor werknemers goed inschatten wat de mogelijkheden en kansen zijn.

Adres

Fransestraat 2
6524JA Nijmegen
info@stateflex.nl

+31 (0)24 373 25 25

Meer informatie

© 2024 Stateflex – All Rights Reserved

nen4001