Onze werkwijze

Een vacature plaatsen is voor u als werkgever zo gedaan. U vult eenvoudigweg uw gegevens bij ons aanmeldformulier in en upload de vacature. Maar wat volgt hierna? Wij leggen het u stap voor stap uit.
NAAR CONTACT


Onze werkwijze
van vacature tot nieuwe werknemer

1. Vacature plaatsen

Een vacature plaatsen is voor u als werkgever zo gedaan. U vult eenvoudigweg uw gegevens bij ons aanmeldformulier in en upload de vacature.

2. Vacature komt binnen bij Stateflex

Het ingevulde formulier en de vacature die u wilt plaatsen komen direct in de mailbox van een consultant van Stateflex. Deze bekijkt de informatie en neemt contact met u op indien er nog vragen zijn.

3. Vacature wordt doorgezet naar juiste recruiter

Is alles duidelijk, dan belt deze consultant meteen met de recruiter waar de vacature die u wilt plaatsen onder valt.

4. Vacature wordt met u doorgesproken

De recruiter belt u, als opdrachtgever van de te plaatsen vacature, dezelfde dag nog terug. Dit gebeurt om u te laten weten dat de vacature die u wilt plaatsen in behandeling is genomen, om u eventueel extra vragen te stellen en om al een eerste kandidaat of meerdere kandidaten te bespreken, als die meteen voorhanden zijn.

5. Vacature is in behandeling, de kandidaten worden voorgesteld

Nu is de vacature in behandeling; de recruiter blijft contact opnemen met u als opdrachtgever, om kandidaten voor te stellen en met u te bespreken.

6. Geschikte kandidaten komen naar u toe voor gesprek

Wanneer u vindt dat er een geschikte kandidaat is voorgesteld, wordt er een gesprek ingepland. Want u wilt de kandidaat waarschijnlijk zelf spreken in een sollicitatiegesprek of kennismakingsgesprek, al is dit afhankelijk voor welk soort functie u de vacature heeft geplaatst.

7. Kandidaat is aangenomen, doorspreken voorwaarden met consultant

Als u de juiste kandidaat voor de vacature hebt gesproken en u wilt dat deze kandidaat bij u aan de slag gaat, worden er afspraken gemaakt tussen u en de consultant over de voorwaarden, het tarief, de termijn en de contractvorm waaronder de kandidaat bij u komt werken.

8. Uw vacature is vervuld

Uw nieuwe werknemer gaat bij u aan de slag.

9. Persoonlijke begeleiding

Onze begeleiding is intensief, maar vooral persoonlijk, ook nadat zij aan hun nieuwe baan zijn begonnen. Daarnaast helpen wij onze medewerkers bij financiele en fiscale zaken en bij het regelen van verzekeringen, huisvesting en vervoer.

Stateflex kent de markt, weet wat er speelt en kan dus zowel voor ondernemers als voor werknemers goed inschatten wat de mogelijkheden en kansen zijn.

Adres

Kerkenbos 1075W
6546 BB Nijmegen
info@stateflex.nl

+31 (0)24 373 25 25

Meer informatie

© 2019 Stateflex – All Rights Reserved

nen4001