Stateflex uitzendbureau

Uw medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van uw organisatie. De continuïteit in het personeelsbestand is dan ook van vitaal belang om optimaal te blijven presteren. Een tekort aan gouden krachten kan zeer ongewenste gevolgen hebben.
NAAR CONTACT


Over Stateflex
Wij bieden oplossingen op maat

Sinds 2006 zijn wij als uitzendbureau actief om onze trouwe opdrachtgevers te helpen met het vinden van geschikte medewerkers en tijdelijke medewerkers in te zetten.

Wij doen dit in de bouw, techniek en industrie. We hebben een ondernemende aanpak en doen wat we zeggen. Samen met onze uitzendkrachten en opdrachtgevers zorgen we goed voor elkaar.

Stateflex is lid van de NBBU, SNA & VCU gecertificeerd en we bieden huisvesting aan alleen met het SNF keurmerk.

Betrokken en gemotiveerde uitzendkrachten

Stateflex beschikt over een groot aantal medewerkers. Zij werken bij bedrijven en instellingen verspreid door heel Nederland.

Onze uitzendkrachten zijn betrokken en gemotiveerd, Stateflex doet er alles aan om dit zo te houden. Dat doen we door echt voor hen te zorgen.

Ons kantoor

Benieuwd naar wie wij zijn? Kom gerust een keer langs om kennis te maken.

Stateflex kent de markt, weet wat er speelt en kan dus zowel voor ondernemers als voor werknemers goed inschatten wat de mogelijkheden en kansen zijn.

Adres

Fransestraat 2
6524JA Nijmegen
info@stateflex.nl

+31 (0)24 373 25 25

Meer informatie

┬ę 2024 Stateflex – All Rights Reserved

nen4001